Sunday, 21 August 2011

Demam ! =='

Huhu , sedihnye . Hari nieh demam blik . And biler da dmam saya un menangis macam kanak-2 . Macam nieh ahh .. Dah lahh demam tpy tetap ade benda yang buad saya jdy happy mcm elmo nieh . . Nak twu takk ? Hehe ! Saya dapat Fireworks percuma . Haha . Thnankie to abg Wan coz bgy Fireworks uhh , siap ade note gituhh . Nak twu takk dy tulis apee ? Hehe . " To Zizie (nickname sy di rumah aje okayy ) . Nh amek lahh Fireworks nieh , ade 120 pieces dlm nieh . Main lahh kao smpai muntah . Haish mcm budak-2 kecik aje . Anyway do your well in your Exam PMR  okayy ? From Moke . " haahaha ! Then saya jawab " memg un saya budak-2 , i'm only 15teen okayy ? Saya kan kanak-2 Ribena ( Kanak-kanak Ceria lahh katakan ) . Thnx for it abg Wan . "







Okay-2 smbunk citer untuk mlm pulak ekhh , tdy uhh siang jea . Hurm , where should i Start from ? Ouh , okayy . Lepas buka , minum lahh uubat yg pahit nak mty ue arnn . Lepas uhh minum air masak banyak-2 . Aiyohh , jap agy kne Stomachache . Haish , mcm nak tumbuk-2 jea perot niehh , Planning act nak maen Fireworks abg Wan bgy tapy ta jdy lahh Hujan :'( . Saya unn jdy sad mcm nieh . .
Pas uhh kakak kate kejot dy pukul 9 nnty kos dy nak buad kerja , nieh lahh peluang keemasan . Bukak lappy dy buka Mukabuku and Bloggiekuh Tercinta , HAHA ! Mase bukak Mukabuku uhh , tetibe salah seorang bestie kuh kate kan " nak pergy buka luar tak only with friends ? " Saya unn ckap " okayy , nnty akuh bgtwu dkt Mymy kuh . " Fyi , Mymy uhh singkatan yang saya gunakan untuk ibu tercinte yang act Mummy , Haha ! Saya yang memang tertunggu saat nieh terus buad mcm nieh . . Haha ! Sorry , tak tahu nak citer ape agy . Just wanna wish u all , Happy Eidulfitri !






Ƨʋнαι∂αн