Saturday, 20 August 2011

Introducing Myself !

Hye There People !

Annyeong Sayo .

Nama diberi Siti Nur Suhaidah binti Selamat . Dilahirkan pada 10 Januari 1996 di Poliklinik Lathipah , Johor .
Saya warganegara ocayy . HAHA ~ . Today baru buad blog sbb tgok kawan-2 kate ade blog best . Sesetengah org akan ckap yang saya nieh mcm ' Budak bru nak UP ' . Sebab ape ? HOHO . Sebab org laen dh berzaman ade blog , tpy saya baru jea buad . So , if ade golongan yang nak ckp mcm uhh dkt saya , saya akan jawab mcm nieh . ' I don't care and I simply don't ' . Hate dgn jawapan saya ? urm . I don't care and I simply don't . Fyi , kutuk lah ape-2 un b'coz i will repeate the same answer until u feel very annoying with me . HAHA ! 
Fyfi , act saya dah penah ade bloggie but bloggie itu kne blog sbb dh lme tak update lolz . Hurm , tatau nak chakap ape agy nth , nieh un dh merapu . HEHE .